Uutiset

Tällä sivustolla tiedotetaan kuntosalin ja liikuntakentän ajankohtaisista asioista

Kymin Liikuntakerho ry on rekisteröitynyt ePassi-järjestelmään, jonka kautta voit  maksaa jäsenmaksun, salin vuosimaksun tai tukea toiminnan käynnistämistä muulla summalla.

Uusitulle salille tilaamamme laitteiden toimitusaikataulusta johtuen saimme salin avattua maanantaina 17.1.2022.

Salin alaovi on uusittu ja kulku salille tapahtuu kulkutunnisteella, joita alamme jakamaan jäsenille tammikuussa.

Marskinkadun kentän valaistus on uusittu. Ohjaus valoille on tolpissa olevilla "munakelloilla" ja kentällä pääsee jo luistelemaan.

Olemme perustaneet veriryhmän nimellä Kymin Liikuntakerho ry. Liity seuraavalla luovutuskäynnilläsi jäseneksi veriryhmäämme, niin olet mukana keräämässä pistesaldoa. Tervetuloa mukaan auttamaan!
Salin uusittu sisäänkäynti